Victorie la limită pentru adversara Stelei din preliminariile UCL. Gâlcă a văzut un gol deosebit



 

**VIDEO** Victorie la limită pentru adversara Stelei din preliminariile UCL. Gâlcă a văzut un gol deosebit

Formaţia Stromsgodset, adversara Stelei în turul doi preliminar din UEFA Champions League a învins pe teren propriu echipa Sandnes Ulf, într-un meci din etapa cu numărul 14 a campionatului Norvegiei. La meci a fost prezent și antrenorul Stelei, Costel Gâlcă.

Singurul gol al formației pregătite de David Jean Nielsen a fost marcat de Hamoud în minutul 76. Cu victoria obținută în această rundă, Stromgodset se menține pe locul 2 în prima ligă din Norvegia, cu 27 de puncte. Lider este Molde, cu un avans de 6 puncte.

În runda viitoare viitoarea adversară a Stelei va juca pe terenul celor de la Brann. Va fi ultima partidă a norvegienilor înaintea duelului cu Steaua din preliminariile UEFA Champions League. 

Steaua și Stromsgodset se vor întâlni în turul doi preliminar din UEFA Champions League. Partida tur va avea loc în 16 iulie, la Drammen, iar returul se va disputa la 23 iulie, la Bucureşti.

Echipa trimisă în teren de Nielsen:

Stromsgodset (4-3-3): Kwarasey - Hamoud, Hoibraten, Saetra, Storbaek - Fossum (Wikheim '82), Abu, Junior - Storflor, Kovacs, Kastrati (Odegaard '65)


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑