Accidente TERIBILE la NASCAR! O mașină a luat foc după ce a trecut linia de finiș



Foto: ap.org

Accidente teribile în etapa a 17-a din NASCAR. O maşină a luat foc, după ce a trecut linia de finiş în timp ce marele ghinionist a fost Austin Dillon. Bolidul său a fost făcut praf într-un accident în care au fost implicate peste 20 de maşini. Până la urmă cursa a fost câştigată de Dale Earnhardt Junior.

La sfârşitul cursei din Florida, Austin Dillon a scăpat cu viaţă în urma unui accident groaznic. El a fost aruncat în aer şi a rupt gardul de protecție, iar bucăţi din maşina americanului au ajuns în public. Din fericire, niciun spectator nu a avut de suferit, iar Dillon s-a ales doar cu o sperietură.

În tururile anterioare s-au produs alte accidente în lanţ, iar mai mulţi piloţi au fost nevoiţi să abandoneze, după ce maşinile lor au fost distruse.

Participanţii etapei a 17-a din NASCAR au avut de parcurs 160 de tururi pe o distanţă totală de 640 de kilometri.

Runda din Florida a fost câştigată de Dale Earnhardt Junior. Pe locul doi s-a clasat Jimmie Johnson, iar podiumul a fost completat de Denny Hamlin.

Liderul clasamentului general este Kevin Harvick cu 656 de puncte şi este urmat de Dale Earnhardt cu 593 de puncte, iar pe poziţia a treia se află Jimmie Johnson cu 589 de puncte.

Următoarea etapă din NASCAR este programată pe 11 iulie şi se va desfăşurat pe circuitul din Kentucky.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑