Veşti proaste pentru fanii lui Real Madrid. Legendarul Alfredo Di Stefano a ajuns în stare critică la spital



FOTO: deportesonline.com

Veşti proaste pentru fanii lui Real Madrid. Unul dintre cei mai renumiţi jucător din istoria clubului, Alfredo Di Stefano a ajuns în stare critică la spital. Presa din Occident a anunţat că acesta a suferit un atac de cord.

Alfredo Di Stefano, în vârstă de 88 de ani, a suferit un atac de cord sâmbătă seara, după care a fost transportat la spitalul Gregorio Maranon, din Madrid. Potrivit Reuters, fostul jucător legendar s-a aflat în moarte clinică timp de 18 de minute, după care şi-a revenit. În prezent, starea campionului este critică.

În ultima perioadă, Di Stefano a avut mai multe probleme de sănătate, iar apariţiile în public erau posibile numai în scaunul cu rotile. În 2005, acesta a mai avut un atac de cord, după care a suferit o intervenţie chirurgicală.

Alfredo Di Stefano a fost liderul generaţiei de aur a madrilenilor, care a cucerit cinci Cupe ale Campionilor Europeni consecutive, între anii 1956-1960. Argentinianul a marcat in toate cele cinci finale.

În total, Di Stefano a adunat 282 de meciuri şi 216 goluri în pentru Real Madrid, între anii 1953–1964. Legendarul fotbalist a mai jucat la formaţiile River Plate, în Argentina, şi la Espanyol, în Spania. La nivel de naţională, acesta a reprezentat Argentina, Columbia şi Spania.

Acesta a activat şi în calitate de antrenor, printre echipele pregătite de di Stefano fiind River Plate, Boca Juniors, Valencia sau Real Madrid, formaţie pe care a condus-o în sezonul 1990-1991, după care a urma retragerea definitivă din fotbal.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 355 Алкоголист 7 июля 2014 | 15:23 Здоровья Легенде!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑