Preliminariile Campionatului Mondial 2014: Polonia va întâlni Muntenegru, iar Ucraina va juca acasă cu San Marino



07 сентября 2013

 

În grupa preliminară H, din care face parte şi naţionala Moldovei se mai joacă alte două meciuri. Polonia întâlneşte liderul grupei Muntenegru, iar Ucraina va juca acasă cu reprezentativa statului San Marino.

Cel mai echilibrat meci al zilei din Grupa H va fi partida dintre Polonia şi Muntenegru, programat la Varşovia. Echipa lui Waldemar Fornalik are nevoie de victorie pentru a continua lupta pentru calificare. De partea cealaltă, un succes al muntenegrenilor le-ar permite să rămână lideri în Grupa H, indiferent de alte rezultate. Într-un alt meci Ucraina va primi vizita selecţionatei San Marino.

Muntenegru ocupă primul loc în grupă cu 14 puncte, însă are cu un meci mai mult jucat decât ocupanta locului doi, Anglia, care are 12 puncte.

Ucraina se află pe locul trei, cu 11 puncte, şi este urmată de Polonia, cu nouă puncte. Moldova ocupă locul cinci, cu cinci puncte acumulate în şapte meciuri.

"Tricolorii" mai păstrează însă şanse matematice pentru locul doi, care poate asigura calificarea pentru meciurile de baraj.

Ultimul loc este ocupat de San Marino, care nu are niciun punct şi niciun gol marcat în actuala campanie preliminară.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑