Napoli - Empoli 2-2. Conduși cu 2-0 în minutul 60, elevii lui Benitez au ratat victoria în minutul 90+5



07 декабря 2014

 

**VIDEO** Napoli - Empoli 2-2. Conduși cu 2-0 în minutul 60, elevii lui Benitez au ratat victoria în minutul 90+5

Napoli n-a reuşit decât un egal pe teren propriu cu Empoli. Trupa lui Rafael Benitez a revenit de la 0-2, a forțat victoria pe final, dar până la urmă s-a mulțumit și cu un egal, la care puțini mai sperau cu 30 de minute înainte de final.

După Juventus şi AS Roma, a venit rândul celor de la Napoli să facă un pas greşit în etapa a 14-a din Serie A. Pe ”San Paolo”, Empoli a deschis scorul (19) pe contraatac prin Verdi, din pasa lui Maccarone, ”coșmarul” steliștilor.

La puțin timp din repriza a doua, Maccarone a reuşit a doua pasă decisivă iar Rugani a dus scorul la 2-0 (53) cu o finalizare spectaculoasă, spre uluiala lui Benitez, dar și a fanilor din tribune.

Finalul a fost unul interzis cardiacilor. Totul a plecat de la golul lui Duvan Esteban Zapata (67), care a redus din diferenţă, în urma unui corner. Peste alte cinci minute (72), De Guzman a egalat cu un şut din interiorul careului și întreaga suflare napoletană a sperat la o victorie in-extremis.

Portarul oaspeţilor, Sepe, a scos excelent la execuţia lui Callejon (81). Echipa lui Rafael Benitez a fost din nou aproape de victorie în al cincilea minut al prelungirilor (95), dar acelaşi Sepe a fost la post, iar Napoli - Empoli s-a terminat 2-2.

Napoli - Empoli 2-2
Au marcat: D. Zapata 67, De Guzman 72 / S. Verdi 19, D. Rugani 53

Napoli: Rafael - Maggio, Henrique, Albiol, Ghoulam - Jorginho, David Lopez - Callejon, Hamsik (Higuain 61), Mertens (De Guzman 70) - D. Zapata (Gargano 83)
Antrenor: Rafael Benitez

Empoli: Sepe - Hysaj, Tonelli, Rugani, Mario Rui (F. Barba 73) - Vecino, M. Valdifiori, D. Croce (Laxalt 62) - Maccarone, S. Verdi (Zielinski 78), Tavano
Antrenor: Maurizio Sarri


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑