Goian îl vrea tot pe Pițurcă la națională: "El a reușit ultimele calificări!"



09 сентября 2014

 

**VIDEO** Goian îl vrea tot pe Pițurcă la națională:

Victor Pițurcă este în negocieri avansate cu arabii de la Al-Ittihad (DETALII AICI), iar despărțirea sa de echipa națională a României are șanse mari să se producă înaintea meciului cu Ungaria, din preliminariile Euro 2016.

Intrat în direct la emisiunea Fotbal Club, de pe Digi Sport 1, Dorin Goian a mărturisit că și l-ar dori tot pe Victor Pițurcă selecționer la naționala României.

"Ar fi bine să rămână Pițurcă, pentru că am început foarte bine această campanie, iar șansele noastre au crescut după victoria din Grecia. Calificarea nu e încă jucată, dar avem 60% șanse acum. Ar fi bine pentru el (n.n. Pițurcă) să ne ducă la un nou turneu final, mai ales că a reușit ultimele calificări. Ar da peste gură și unor voci care l-au contestat, uneori pe bună dreptate, uneori incorect. Dacă oferta este foarte bună, atunci are și el motive serioase să se gândească la o plecare", a spus Goian.

În cazul în care acesta va pleca, totuși, în străinătate, fundașul lui Asteras Tripolis și-ar dori tot un antrenor român, în locul tehnicianului în vârstă de 58 de ani.

"După această victorie, șansele oricum sunt mari chiar și cu antrenorul care ar veni în locul lui Pițurcă. Avem nevoie de o nouă calificare, este important pentru jucători, pentru suporteri, pentru România. Eu aș opta pentru un antrenor român. Dacă vine unul străin, trebuie să vină unul bun, însă pretențiile lui pot fi destul de mari, așa că depinde de ce calcule își face Federația și ce buget are. Cât timp voi fi convocat, eu vin cu cea mai mare plăcere și ajut de unde pot, de pe teren, sau de pe banca de rezerve, cu un sfat, cu încurajări, încerc să mă fac util", a mai afirmat Goian.

Fostul fundaș al Stelei a fost convocat de Victor Pițurcă pentru meciul din Grecia, însă nu a bifat niciun minut la Pireu.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑