“Tinerii la o ceaşcă de cafea cu angajatorii”, de Ziua Internaţională a Muncii Decente  



09 октября 2013

                                      Tinerii la o ceaşcă de cafea cu angajatorii”, de Ziua Internaţională a Muncii Decente

 

În data de 8 octombrie curent, în incinta Zonei Economice Libere „Ungheni-Business” din or. Ungheni a avut loc întâlnirea-discuţie cu genericul „Tinerii la o ceaşcă de cafea cu angajatorii”, care a întrunit reprezentanţi ai actorilor socio-economici locali şi naţionali, organizată de către Asociaţia Obştească pentru Copii şi Tineret „Făclia” şi „Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova.

La întâlnire au participat Viceministrul Tineretului şi Sportului Sergiu Stanciu şi şeful Direcţiei Programe de Tineret, Ministerul Tineretului şi Sportului, Ion Donea, care au relatat despre eforturile Ministerului în domeniul angajării durabile a tinerilor, precum şi prioritățile acestora în procesul de angajare în câmpul muncii.

Evenimentul s-a desfăşurat în contextul Zilei Internaţionale a Muncii Decente, marcată anual în data de 7 octombrie şi instituită din 2008 de către Confederaţia Sindicală Internaţională, în scopul de a spori şansele de angajare şi menţinere la locul de muncă a tinerilor printr-un dialog deschis referitor la munca decentă pentru tineri : angajaţi şi angajatori – provocări şi soluţii.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Zona Economică Liberă „Ungheni-Business”, Camera de Comerţ şi Industrie Ungheni, Inspectoratul Fiscal de Stat al raionului Ungheni, Primaria oraşului Ungheni, Consiliul Raional Ungheni şi Consiliul Consultativ al proiectului „Munca Decentă pentru Tineri”, finanţat de către Delegaţia Uniunii Europene în Moldova şi sprijinit de către Confederaţia Sindicatelor din Olanda- CNV Internationaal.

 

 

 

 

 

 





  


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑