N'Doye a ratat un penalty și a fost eliminat cu Dinamo. „Sunt dinamovist”, a spus înaintea meciului



010 августа 2014

**VIDEO** N'Doye a ratat un penalty și a fost eliminat cu Dinamo. „Sunt dinamovist”, a spus înaintea meciului

„Așa cum am zis mereu, eu sunt un mare dinamovist. Inima a rămas tot acolo, dar meci de meci, 90 de minute, dau totul de la mine și după rămânem cum eram. Chiar dacă dau gol, nu pot să mă bucur! Eu nu pot să mă revanșez sau să fac ceva cu Dinamo, pentru că e echipa mea și de aceea nu am jucat la Steaua, când am avut ofertă de acolo", declara Ousmane N'Doye înaintea meciului Dinamo-ASA Târgu Mureș, din Ștefan cel Mare (DETALII).

Iar mijlocașul mureșenilor a dovedit că a rămas dinamovist. După ce a avut golul de 2-0 în vârful bocancului, în minutul 30, dar a ratat de la punctul de la 11 metri, în repriza secundă a luat două cartonașe galbene în trei minute, unul pentru simulare (60), iar altul pentru lovirea lui Bărboianu cu palma (63). Astfel, cu jumătate de oră înainte de final, Ousmane N'Doye și-a lăsat echipa în zece oameni.

De parcă nu ar fi fost destul, senegalezul a mers direct la galeria ”câinilor roșii” după eliminare, scandând minute în șir împreună cu fanii dinamoviști împotriva Stelei. Apoi, a plecat la vestiare cu un fular al lui Dinamo în jurul gâtului.

VEZI AICI penalty-ul ratat și AICI video cu eliminarea lui Ousmane N'Doye.

Sursa foto: prosport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑