Marcel Răducanu îl atacă dur pe Ciprian Marica: "Băiatul acesta a păcălit fotbalul"



011 сентября 2014

 

**VIDEO** Marcel Răducanu îl atacă dur pe Ciprian Marica:

Ciprian Marica a adus victoria României din Grecia (VIDEO AICI), prin golul pe care l-a marcat din penalty, în prima repriză. Apoi, atacantul și-a lăsat însă echipa în 10 oameni, iar tricolorii au tras serios pentru a meține avantajul fragil de pe tabelă.

ÎN DIRECT la DIGIsport Special, Marica a fost atacat dur de Marcel Răducanu, care consideră că nemții de la VfB Stuttgart s-au păcălit în anul 2007, atunci când l-au luat pentru 7 milioane de euro pe jucătorul ajuns la 28 de ani, de la Șahtior.

"Băiatul acesta a păcălit fotbalul, pe cuvânt! O fi jucat el bine la nea Mircea, acolo, apoi l-a luat Stuttgart pentru 8 milioane, o sumă însă imensă. Băiatul acesta nu a dovedit nimic și a ajuns să joace în Turcia", a fost opinia celui care a evoluat între 1972 și 1981 pentru Steaua, transferându-se apoi în Germania, la Borussia Dortmund.

Marcel Răducanu a fost extrem de afectat de înfrângerea naționalei de tineret, 0-8 împotriva nemților (DETALII AICI), în ultimul meci al preliminariilor pentru Europenele din 2015.

"Nu avem continuitate, nu avem vână în noi și dorința de a ajunge mai sus. Îmi caut cuvintele și nu știu ce să spun, pentru că mă doare", a mai afirmat omul care a adunat 21 de meciuri pentru naționala României.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑