Camelia Potec alege campionii de mâine în natație. "Încercăm să îi motivăm să fie mai buni"



011 сентября 2014

 

**VIDEO** Camelia Potec alege campionii de mâine în natație.

24 de copii, cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani, au fost selecționați în urma concursului național de înot "În căutarea viitorilor campioni".

Micii sportivi s-au remarcat în cadrul competiției din luna iulie și beneficiază acum de un cantonament de o săptămână la bazinul olimpic din cadrul Stejarii Country Club, sub îndrumarea fostei campioane olimpice Camelia Potec, anunță DIGIsport

Camelia Potec a declarat: "Au avut niște cursuri și diferite activități cu un psiholog sportiv, vor vizita și Centrul Olimpic de la Izvorani. Va veni cineva să le țină un curs motivațional. Sperăm ca în această săptămână nu numai să arătăm că suntem alături de ei, ci și să încercăm să îi motivăm să fie cei mai buni"

Evident, copiii sunt încântați de condițiile de pregătire, dar și de faptul că se află în apropierea Cameliei Potec. Din proiectul inițiat de Camelia Potec face parte și fostul său coleg de generație Răzvan Florea, actualmente antrenor. Medaliatul cu bronz de la Atena are doi sportivi selecționați pentru acest cantonament.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑