Steliano Filip: "Cu Alexe în echipă, Dinamo poate să termine pe podium"



011 сентября 2014

 

**VIDEO** Steliano Filip: 

Dinamoviștii nu se sperie de intrarea în insolvență și speră la o clasare mai bună decât locul 4 ocupat în sezonul trecut, care le-ar fi permis să participe în cupele europene, dacă situația financiară nu ar fi fost una precară.

"Câinii roșii" sunt neînvinși în primele 6 etape, în care au adunat 12 puncte. 3 victorii şi 3 remize au obţinut elevii lui Flavius Stoican, care speră să continue parcursul de invincibilitate.

Cu Marius Alexe în echipă, Dinamo are speranțe mai mari în acest sezon, după părerea fundașului stânga Steliano Filip, care crede că roș-albii ar putea termina chiar pe podium.

"Ținând cont că suntem neînvinși, sunt mulțumit de parcursul nostru de până acum, dar sunt convins ca am pierdut și multe puncte pe care trebuia să le câștigăm.", a declarat Steliano Filip, într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE pentru DIGIsport.

"Am demonstrat și anul trecut că putem termina acolo sus. Putem, mai ales acum, că a rămas și Marius Alexe la noi, sunt sigur că o să ne ajute foarte mult. Ne dorim să o luăm meci cu meci și să terminăm chiar pe un loc în primele 3.", a adăugat fundașul stânga.

Marius Alexe a revenit după o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul stâng. În sezonul trecut, fostul golgheter al roș-albilor a fost împrumutat în Serie A, la Sassuolo, unde a și suferit accidentarea.

A revenit în România înainte să îi expire împrumutul și a făcut recuperarea în Șoseaua Ștefan cel Mare.

15 goluri a marcat Marius Alexe pentru Dinamo în cel mai bun sezon al său, la capătul căruia s-a transferat în Italia: 2012-2013.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑