Manchester City și Schalke, ultimele echipe calificate în optimile de finală ale Ligii Campionilor



011 декабря 2014
Foto: wallpaperscraft.com

Manchester City și Schalke sunt ultimele echipe calificate în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Gruparea engleză și-a asigurat un loc în play-off după ce a învins în deplasare AS Roma cu scorul de 2-0.

În celălalt meci al grupei E, Bayern Munchen, care era deja calificată în optimi, s-a impus pe teren propriu în fața formației ȚSKA Moscova cu 3-0. Barcelona a terminat grupa F pe primul loc după ce a învins PSG cu 3-1. Ajax Amsterdam a câștigat meciul cu APOEL, scor 4-0 și va juca în șaisprezecimile de finală ale Ligii Europei. Schalke s-a calificat în optimile Ligii Campionilor de pe locul doi în grupa G.

Formația germană și-a asigurat calificarea după ce a învins Maribor cu 1-0, iar Sporting a pierdut meciul cu Chelsea, scor 1-3. În grupă H, FC Porto și Șahtar, care erau calificate înainte de ultima etapă, au remizat scor 1-1 în partida care s-a jucat în Portugalia.

Athletico Bilbao s-a clasat pe locul trei în această grupă după ce a învins BATE Borisov cu 2-0 și a obținut biletul pentru play-off-ul Ligii Europei.

Tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor va avea loc pe 15 decembrie la Nyon.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑