Hapoel Ierusalim - CSU Ploieşti 110-112. Calificare istorică pentru campioana României



011 декабря 2014

 

**VIDEO** Hapoel Ierusalim - CSU Ploieşti 110-112. Calificare istorică pentru campioana României

CSU Ploieşti a obţinut o calificare istorică în Top 32 Euro Cup. Campionii României au trecut în deplasare cu 112-110 de Hapoel Ierusalim, după două reprize de prelungiri.

Spectacol total în direct la Digi Sport, în meciul care a parafat calificarea campioanei CSU Ploieşti în TOP 32 Euro Cup. Disputa cu Hapoel Ierusalim a fost controlată de prahoveni, care conduceau la diferenţă de 7 puncte la jumătatea partidei.

Jucătorii lui Vladimir Arnautovic au continuat să conducă până aproape de final, însă gazdele nu au renunţat la luptă. Hapoel a restabilit egalitatea când mai erau zece secunde. S-a făcut 84-84, după care Brown a ratat o aruncare de trei puncte.

În overtime, cele două echipe s-au schimbat la conducere, iar formaţia din Ierusalim a egalat in extremis, cu o reuşită de la distanţă. Runkauskas a ratat o aruncare care putea încheia conturile şi s-a intrat în a doua repriză de prelungiri.

Hapoel a reuşit să se desprindă la 106-100 şi a început să spere că va relansa soarta calificării, după ce, în tur, israelienii pierduseră la diferenţă de 9 puncte.

Ploieştenii au dominat însă finalul de meci şi au câştigat cu 112-110.

Gerald Lee şi Dee Brown au fost cei mai buni jucători ai oaspeţilor - au marcat împreună 45 de puncte pentru CSU.

Miercurea viitoare, campioana României va juca ultimul meci din grupă, pe teren propriu, cu Partizan Belgrad, în direct la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑