Iordănescu înainte de tragerea la sorți a grupelor de la Euro: "Nu cred că voi fi norocos"



011 декабря 2015

 

**VIDEO** Iordănescu înainte de tragerea la sorți a grupelor de la Euro:

Anghel Iordănescu și Răzvan Burleanu au plecat în Franța, acolo unde va avea loc tragerea la sorți a grupelor de la Euro 2016. România își va afla adversarele de la EURO 2016 sâmbătă, 12 decembrie, când va avea loc tragerea la sorți a grupelor.

Iordănescu nu a plecat prea optimist în Franța. E convins că indiferent de rezultatul tragerii la sorți România va avea o misiune grea. Selecționerul n-are nicio preferință și un singur obiectiv: să ne califice mai departe.

"Când am plecat de acasă, băieții mi-au spus că voi fi norocos. Eu nu cred asta, cred că va fi o tragere grea. Adversarii îi cunoaște toată lumea. Făcând parte din urna a treia, ne va fi foarte greu. E pentru prima dată când nu fac pronosticuri, nu mă gândesc la adversari, nu mă gândesc la cine sau cu cine ar fi mai convenabil să cădem" a declarat Iordănescu înainte de a pleca în Franța.

În schimb, Răzvan Burleanu și-a facut deja o listă cu echipele pe care și le-ar dori să le întâlnim în grupe: Anglia, Ucraina și Irlanda de Nord. România face parte din urna a treia la tragerea la sorți.

"Nu mi-aș dori să întâlnim Germania, Franța, formații cu care nu avem amintiri prea fericite. Niciun meci nu e ușor și miza prezenței cu siguranță crește potențialul fiecărei echipe, așa cum îmi doresc să fie și în cazul nostru. Să demonstrăm că putem și să trecem de grupe, că asta e ideea" a declarat Burleanu.

Cele 24 de selecționate participante la EURO au fost împărțite în patru urne. Evenimentul va fi prezentat de doi foști campioni europeni: Bixente Lizarazu și Ruud Gullit.

Printre invitații de onoare ai galei care va fi în format LIVE TEXT pe digisport.ro, sâmbătă 12 decembrie, de la ora 19:00, se numără David Trezeguet și Oliver Bierhoff.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑