Remiză pentru Real. Barç a, din nou „campioană de iarnă”; Atletico, cel mai bun tur din istorie



 

**VIDEO** Remiză pentru Real. Barça, din nou „campioană de iarnă”; Atletico, cel mai bun tur din istorie

Doar șapte meciuri din 30, în toate competițiile, nu a câștigat Barcelona în acest sezon, din care trei au fost împotriva lui Atletico Madrid. Cele două echipe au remizat, 0-0, lucru convenabil pentru Real Madrid, care are șansa de a se apropia la doar trei puncte dacă va câștiga pe terenul lui Espanyol duminică, 12 ianuarie, de la ora 20:00, meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Barcelona rămâne lider, la jumătatea sezonului, datorită golaverajului mai bun decât al lui Atletico (+41 față de +36). Este pentru a 22-a oară în istoria La Liga când catalanii sunt „campioni de iarnă”. În zece din ultimele unsprezece ediții când s-a întâmplat asta, trupa blaugrana a câștigat campionatul. Singura excepție, în sezonul 2006-2007, când, la final, Barcelona a pierdut titlul în fața lui Real Madrid la golaveraj. „Campioana de iarnă” a câștigat titlul în Spania în 55% din cazuri în istoria competiției, dar în ultimii 18 ani, procentul urcă la 83%.

Ultima oară când cel puțin două echipe s-au aflat, la jumătatea sezonului, la egalitate de puncte la vârful clasamentului a fost tot în sezonul 2006-2007. Atunci au fost trei: Barcelona, Sevilla și Real Madrid (38 de puncte).

Deși pierde poziția de „campioană de iarnă” la mustață, la golaveraj, în fața Barcelonei, Atletico Madrid a reușit cel mai bun tur de campionat din istoria clubului, cu 50 de puncte după 20 de partide.

Vezi mai jos rezumatul partidei Atletico Madrid-Barcelona 0-0:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑