Liverpool va întâlni echipa Stoke City! Antrenorul "cormoranilor" anunţă o partidă dificilă şi-l laudă pe Suarez (VIDEO)



 

Liverpool se pregăteşte pentru cea de-a 21 etapă din Premier League, unde va juca împotriva lui Stoke City. Antrenorul "cormoranilor", Brandon Rodgers, este conştient de faptul că formaţia de pe Britania Stadium este capabilă să pună probleme echipei sale. Astfel, nord-irlandezul speră ca Luis Suarez, care a devenit jucătorul lunii decembrie în Anglia, să fie în formă maximă şi în această partidă.

Campionatul englez de fotbal continuă cu etapa a 21-a, în care Liverpool va încerca să obţină cea de-a doua victorie consecutivă, după două înfrângeri cu Chelsea şi Manchester City. Cu toate că stă mult mai bine în clasament decât Stoke City, antrenorul "cormoranilor", Brendan Rodgers spune că se aşteaptă la un meci dificil.

"Ei au avut câteva rezultate şi perfomanţe foarte bune. Noi ştim că ne aşteaptă o partidă dificilă şi îi respectăm. Mai au jucători care au evoluat pe vremea când Tony Pulis era antrenor", a spus antrenorul echipei FC Liverpool.

Rodgers a vorbit şi despre starul echipei sale, Luis Suarez care a semnat recent prelungirea contractului cu Liverpool.

"Cum am mai spus cred că Suarez se maturizează. La sfârşit de lună el va împlini 27 de ani şi cred că însuşi starea lui de spirit îl îndeamnă să rămână aici. Acesta este cel mai puternic campionat din Europa. Şi cred că acesta este locul potrivit pentru el", a mai spus antrenorul.

Luis Suarez este golgheterul campionatului englez cu 20 de goluri marcate. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑