Sânmărtean rămâne la Vaslui până în vară. "Steaua m-a vrut de 3-4 ori. Contează și banii"



 

**VIDEO** Sânmărtean rămâne la Vaslui până în vară.

Intrat în ultimele 6 luni de contract cu FC Vaslui, mijlocașul Lucian Sânmărtean a rămas la gruparea moldavă, după ce discuțiile cu Steaua au eșuat din nou.

În vârstă de aproape 34 de ani, căpitanul vasluienilor a negociat cu roș-albaștrii aproape la fiecare întrerupere din campionat din ultimii ani. "Sânmărtean a picat definitiv", au anunțat steliștii miercuri, când au menționat că mijlocașul mai are de rezolvat anumite probleme financiare cu actuala sa echipă.

În vară, Lucian Sânmărtean devine liber de contract, iar până atunci poate negocia cu orice club interesat de serviciile sale. "Interesul constant al Stelei mă măgulește", spune mijlocașul, care a recunoscut că a discutat de 4 ori cu actuala campioană.

"Se vorbește foarte mult despre un transfer al meu, ceea ce nu e rău. Lucrurile au rămas doar la stadiul de discuții. Încă sunt aici, la Vaslui, am contract aici și până la final voi rămâne. Nu mă gândesc neapărat la un contract în străinătate. În vară voi fi liber, pot să apară discuții din orice părți. Sigur, dacă interesul Stelei rămâne până la vară, se poate întâmpla orice.", a declarat Lucian Sânmărtean, la plecarea în primul cantonament al iernii cu Vaslui.

"Cei de la Steaua au vrut să mă ia de vreo 3-4 ori. La fiecare întrerupere de campionat, venea câte o ofertă din partea Stelei, ceea ce este măgulitor pentru mine. Discuțiile se opresc, ca de fiecare dată, din varii motive. Să vedem, din vară. Contează și partea financiară, fiindcă am o vârstă și contează liniștea financiară a mea și a familiei. Nu cred că e vreun jucător care să neglijeze partea financiară.", a mai spus mijlocașul Vasluiului.

Sânmărtean crede că revenirea în România a lui Adrian Mutu și Claudiu Keșeru va ridica nivelul Ligii 1 și abia așteaptă duelurile cu Steaua și Petrolul: "Cred că și nivelul campionatului va crește. Să vedem cum se va reintegra Mutu în campionatul nostru. Să vedem, fiecare cu pregătirile și obiectivele lor. Va fi o luptă interesantă până la final".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑