Mircea Rednic, prezentat oficial la Petrolul: "Obiectivele sunt locurile 1-3 şi câştigarea Cupei"



 

**VIDEO** Mircea Rednic, prezentat oficial la Petrolul:

Mircea Rednic (52 de ani) a revenit pe banca Petrolului, după experienţa din 2012, şi a fost prezentat oficial la gruparea ploieşteană. Tehnicianul a dezvăluit, într-o conferinţă de presă transmisă în direct la Digi Sport 3, care sunt obiectivele sale.

"Petrolul e o echipă care în momentul de faţă nu se refuză. Datorită suporterilor, datorită condiţiilor pe care le are, datorită ambiţiilor. Petrolul şi-a propus performanţă şi a realizat performanţă. Cei de la Petrolul s-au purtat foarte corect cu mine când le-am cerut să îmi dea posibilitatea să antrenez la Standard. Era visul meu şi ei au acceptat. Obiectivele sunt locurile 1-3 şi câştigarea Cupei.

În afară de Albin, care 100% nu mai vine, restul sunt aici. Gerson mai are o ofertă şi vrea să plece, în rest, toţi jucătorii vor merge în cantonamentul din Antalya. Nu cred că vor mai pleca jucători de la echipă", a afirmat Mircea Rednic.

"Puriul" a parafat un contract până în vară, cu opţiune de prelungire, şi afirmă că este încrezător că va avea rezultatele necesare pentru ca gruparea prahoveană să-i propună reînnoirea angajamentului la finalul acestui sezon.

"La noi contractele nu prea se respectă, deşi ai rezultate. Eu sunt convins că dacă lucrurile vor merge bine, nu vor exista probleme şi că vom continua şi din vară", a mai spus Rednic.

Rednic, care a antrenat-o ultima oară pe Gent, între octombrie 2013 și aprilie 2014, a fost curtat în ultimele luni și de Rapid și Dinamo, chiar echipele cu care a câștigat campionatul în Liga 1, dar atunci, din motive de sănătate, și-a amânat revenirea pe bancă.

"Am mai fost în discuţii cu 3 echipe: Dinamo, Rapid şi Craiova, dar nu am ajuns la o înţelegere. Sunt fericit că am revenit la Petrolul. Petrolul nu se refuză. ", a încheiat Rednic.

12 echipe a antrenat Mircea Rednic în carieră: Rapid București, FCM Bacău, Al Nasr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo București, Alanyia Vladikavkaz, Astra Giurgiu, Standard Liege, CFR Cluj, Gent și Petrolul Ploiești


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑