United - City 4-2. Van Gaal îi pune titlul pe tavă lui Mourinho și "cetățenii" riscă să rateze prezența în UCL!



**VIDEO** United - City 4-2. Van Gaal îi pune titlul pe tavă lui Mourinho și

Manchester United continuă forma bună din partea a doua a sezonului din Anglia și "diavolii roșii" tocmai au învins rivala Manchester City pe teren propriu, scor 4-2, în fața a 75.000 de spectatori. Scorul fusese deschis în minutul 8 de Sergio Aguero.

După lovitura dată de atacantul argentinian, United a înclinat terenul spre poarta adversă, iar jocul ofensiv i-a răsplătit pe jucătorii lui Louis Van Gaal. Ashley Young a egalat aproape instant (14), iar lovitura de cap a lui Fellaini a asigurat avantajul la pauză (27).

La reluare, Juan Mata a marcat pentru 3-1 (67), iar fundașul Chris Smalling a securizat victoria, cu golul din minutul 73. Aguero și-a definitivat "dubla" în minutul 89, din pasa lui Zabaleta. A fost un meci alert, plin de ocazii, care rezolvă în mare parte lupta pentru titlu.

Chelsea a învins QPR cu 1-0, gol Fabregas în minutul 88, iar echipa lui Jose Mourinho are 7 puncte avans și un meci mai puțin jucat față de ocupanta locului 2, Arsenal. Din sezonul actual mai sunt de disputat doar 6 etape. United este pe locul 3, cu 65 de puncte, iar Manchester City rămâne pe 4, cu 61 de puncte.

Pe 5 se află Southampton, cu 56 de puncte, iar echipa lui Florin Gardoș mai speră că va prinde in-extremis un loc în cvartetul fruntaș, care ar duce în UCL.

></p><p>Situația la City este una disperată, pentru că echipa lui <strong>Manuel Pellegrini</strong> a pierdut șase din ultimele opt partide oficiale disputate.</p><p><strong>Manchester United (4-1-4-1):</strong> De Gea - Valencia, Smalling, P. Jones (75 Rojo), Blind - Carrick - Mata (81 Di Maria), Herrera, Fellaini (83 Falcao), Young - Rooney. <strong>Antrenor:</strong> L. Van Gaal</p><p><strong>Manchester City (4-4-1-1)</strong>: Hart - Zabaleta, Kompany (46 Mangala), Demichelis, Clichy - Jesus Navas (74 Lampard), Y. Toure, Fernandinho, David Silva - Milner (63 Nasri) - Aguero. <strong>Antrenor:</strong> M. Pellegrini</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑