Astra nu a mai senat cu Edu Oriol pentru că soția acestuia n-a vrut să vină în România



012 августа 2014

 

**VIDEO** Astra nu a mai senat cu Edu Oriol pentru că soția acestuia n-a vrut să vină în România

Astra a fost foarte aproape să transfere în această vară un fotbalist crescut la La Masia, Academia Barcelonei, dar înțelegerea a picat din cauza soției jucătorului. Acesta a renunțat la contract după ce venise în România și Dinu Gheprghe, președintele vicecampioanei, a explicat de ce.

În direct la Digi Sport Special, oficialul giurgiuvenilor a povestit: “A venit, totul în regulă, dar chiar înainte să semnăm contractul ne-a explicat că-i pare rău dar nu poate să rămână în România pentru că soția nu vrea să vină. A plecat de la AEL Limassol, a reziliat contractul acolo, ne-am dus după el, a venit cu bagajele, ne-am dus, am ales casa în care să stea. Un apartament, dac[ se poate la parter, cu o curte cât de mică, avea un câine cu talie mare. Dar doamna a fost decisivă. După jumate de zi în care am pus la punct tot, seara ne-a anunțat că nu poate semna.”

Eduard Oriol Garcia este un mijlocaș de 27 de ani, cunoscut sub numele de Edu Oriol, și a evoluat în carieră la Pobla de Mafumet, Reus Deportiu, Sant Andreu, Barcelona B, Zaragoza, Khazar Lankaran și AEL Limassol.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑