Iordănescu: ”Gică Popescu n-are nimic împotriva faptului că eu fac parte din actuala echipă a FRF”



011 августа 2014

 

**VIDEO** Iordănescu: ”Gică Popescu n-are nimic împotriva faptului că eu fac parte din actuala echipă a FRF”

Iordănescu a fixat data la care-l va vizita pe Gică Popescu și spune că fostul fotbalist nu-i poartă ranchiună pentru că a acceptat să lucreze în mandatul lui Răzvan Burleanu.

Directorul tehnic al FRF, Anghel Iordănescu, a spus, într-o intervenție telefonică. găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, că în viitorul apropiat îi va face o vizită la închisoare lui Gică Popescu.

”Am vorbit cu Gică Popescu la telefon zilele trecute. Este total fals faptul că Gică Popescu n-ar fi fost de acord cu vizita mea acolo. Ba chiar am fixat data când mă voi duce la el.

Gică Popescu a fost, este și va rămâne mereu în sufletul meu. În plus, sunt convins că și eu reprezint ceva pentru el”, a spus Iordănescu la Digi Sport.

Chestionat dacă se va folosi de acest moment pentru a-i explica lui Popescu de ce a ales să lucreze în mandatul lui Răzvan Burleanu, după ce în campania pentru alegerile de la președinția FRF era om de bază în echipa ”Baciului”, Iordănescu a replicat:

”Gică Popescu este copilul meu, prietenul meu, fratele meu, n-am ce să-i explic. Mai mult, Gică n-are nimic împotriva faptului că eu lucrez și acum la FRF”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑