Supercupa Europei, la Bale acasă. ”Acest detaliu nu-l titularizează. Poate fi rezervă!”



012 августа 2014

 

**VIDEO** Supercupa Europei, la Bale acasă. ”Acest detaliu nu-l titularizează. Poate fi rezervă!”

Supercupa Europei, dintre Real Madrid și FC Sevilla, se va disputa la Glasgow, orașul de baștină al lui Gareth Bale. Antrenorul ”galacticilor”, Carlo Ancelotti, spune că atacantul are șanse să înceapă meciul pe banca de rezerve.

Real Madrid și FC Sevilla vor lupta marți, 12 august, pentru Supercupa Europei, într-o partidă ce va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:45. Pentru un singur jucător, dintre toți cei care vor intra pe teren sau vor face parte din cele două loturi, finala are o conotație aparte.

Gareth Bale se pregăteşte să cucerească Supercupa Europei chiar pe stadionul de acasă, din Cardiff. Atacantul nu a jucat niciodată ca senior pentru vreun club galez, dar își dorește un trofeu în fata propriilor fani.

”E grozav să fiu din nou acasă, dar ce contează pentru noi este să fim pregătiți pentru acest joc. Este un trofeu, pe care evident vrem să-l câștigăm și de aceea trebuie să ne concentrăm pentru asta. Contează mai puțin aspectul că eu voi evolua în orașul natal”, a spus Bale, la conferința oficială de presă.

Real va juca pentru a patra oară în istorie cu Supercupa Europei pe masă - o singură dată a cucerit trofeul, în 2002. Carlo Ancelotti se va putea baza pe noii sosiţi Kroos şi James Rodriguez, dar nu şi pe suspendatul Xabi Alonso.

”La Real Madrid se știe că victoria e obligatorie, e normal la un club așa mare cum este al nostru, dar după cum am mai spus de multe ori e o onoare pentru mine să fiu manager la Real.

În ceea ce privește câștigarea trofeului, nu simt nicio presiune, pentru că am o echipă fantastică. Până la urmă mă aflu la prima conferință de presă oficială din noul sezon și deja sunt întrebat despre o eventuală pierdere a locului de muncă. Am înțeles că s-a făcut un efort pentru a ne îmbunătăți performanțele, mă bucur că am un lot valoros și vrem să începem cu un prim trofeu”, a spus și Ancelotti.

Antrenorul ”galacticilor” a explicat apoi că Iker Casillas va fi titular contra Sevillei, ceea ce nu se știe în cazul lui Bale.

”Iker Casillas este în formă, va juca în Supercupă. El a făcut un sezon foarte bun în Champions League anul trecut, așa că merită să joace.

Referitor la Bale, acum el s-a familiarizat cu orașul Madrid, dar și cu tot ceea ce înseamnă clubul. Sunt convins că va face mai mult față de anul trecut. Se află într-o condiție fizică și psihică foarte bune, dar nu știu dacă va juca contra Sevillei. Toată lumea vorbește despre faptul că va juca pentru că este la el casaă, dar poate va fi rezervă”, a conchis, misterios, Ancelotti.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑