Simona Halep nu se gândește la locul 1 WTA: “Serena încă mai joacă! Acum doar vreau să văd cât pot sta pe locul 2”



012 августа 2014

 

**VIDEO** Simona Halep nu se gândește la locul 1 WTA: “Serena încă mai joacă! Acum doar vreau să văd cât pot sta pe locul 2”

Simona Halep e a doua favorită a concursului de la Cincinnati, dotat cu premii de 2,4 milioane de dolari, iar luni a fost una dintre vedetele WTA Live All Access Hour, răspunzând întrebărilor fanilor. Românca a răspuns surprinzător atunci când a fost întrebată ce va face să ajungă pe locul 1 WTA.

De luni, Simona ocupă locul 2 în ierarhia mondială, în urma Serenei Williams, iar când un fan a întrebat cum crede că va putea ajunge prima, ea a spus: “E foarte dificil. Serena încă joacă și e extrem de dificil să ajungi numărul 1. Vreau să mă bucur de acest moment. Vreu doar să văd cât de mult pot să stau pe locul doi.”

O suporteră a întrebat-o pe Simona care este cea mai bună prietenă a sa din circuit, iar răspunsul a fost de asemenea unul surprinzător: “E dificil să ai în circuit cel mai bun prieten. Acasă o am pe cea mai bună prietenă a mea, ne cunoaștem de 15 ani, vorbim zi de zi. Iar în circuit sunt celelalte jucătoare din România, vorbim zilnic. Și echipa mea, echipa mea e cel mai bun prieten al meu.”

În fine, Simona a dezvăluit și e putere supranaturală i-ar plăcea să aibă: ”Să zbor!”

Halep joacă la Cincinnati direct în turul al doilea, acolo unde o va întâlni pe belgianca Kirsten Flipkens, pe care a învins-o de fiecare dată în precedentele trei întâlniri directe.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑