Marc Marquez revine pe podium! Pilotul a câştigat a două etapă din MotoGP



Foto: solopos.com

Dublul campion mondial la MotoGP, Marc Marquez, a urcat pentru prima dată pe podium în această ediţie, reuşind să se impună în Marele Premiu al Statelor Unite, devansându-i pe italienii Andrea Dovizioso şi Valentino Rossi.

Campionul mondial en-titre la MotoGP, Marc Marquez, a terminat prima cursă a sezonului pe locul cinci, însă şi-a luat revanşa în Marele Premiu al Statelor Unite. Cu 17 tururi rămase până la sfârşitul cursei, Marquez a preluat conducerea şi nu a mai cedat poziţia de lider până la final.

În vârstă de 22 de ani, Marquez a câştigat pentru a treia oară la rând Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii. Pe locul doi s-a clasat Andrea Dovizioso, iar podiumul a fost completat de Valentino Rossi. Succesul din această etapă l-a propulsat pe Marc Marquez pe locul trei în clasamentul general cu 36 de puncte.

Pe poziţia a doua se află Andrea Dovizioso cu 40 de puncte, în timp ce lider este Valentino Rossi, care are cu un punct mai mult. Următoarea etapă a Campionatului Mondial va avea loc în Argentina la sfârşitul acestei săptămâni.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑