United a anunțat oficial două transferuri în 20 de minute: Schweinsteiger și Schneiderlin



**United a anunțat oficial două transferuri** în 20 de minute: Schweinsteiger și Schneiderlin

Manchester United a finalizat luni transferul lui Bastian Schweinsteiger și a anunțat oficial aducerea mijlocașului de la Bayern Munchen. Tranzacția s-a realizat în schimbul a 14,4 milioane de lire sterline și fotbalistul a semnat o înțelegere valabilă trei sezoane.

În vârstă de 30 de ani, Schweinsteiger a jucat în ultimii 13 ani doar la Bayern și este în acest moment căpitanul naționalei Germnaiei, campioană mondială. “M-am bucurat nespus de perioada petrecută la Bayern, a fost o călătorie incredibilă și nu am luat ușor decizia de a pleca. Manchester United este singurul club pentru care aș fi plecat de la Munchen. Mă simt pregătit pentru această nou și importantă provocare în ceea ce eu cred că este cea mai competitivă ligă din lume. Sunt nerăbdător să lucrez cu Louis Van Gaal.”, a declarat fotbalistul, pentru site-ul oficial al formației britanice.

></p><p>La rândul său, tehnicianul olandez a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorul german: <em><strong>“Bastian, desigur, nu mi-e străin. Am lucrat cu el cât timp am fost la Bayern și sunt cu adevărat încântat că s-a alăturat lui Manchester United. Palmaresul vorbește pentru el. A câștigat totul la nivel de club și a fost o parte importantă a succesului Germaniei la Cupa Mondială, vara trecută.”</strong></em></p><p>Odată cu transferul lui Schweinsteiger, United a anunțat și aducerea lui Morgan Schneiderlin, de la Southampton. În vârstă de 25 de ani, acesta a semnat un contract valabil patru sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.</p><p><strong><em> a declarat fostul coleg al lui Gardoș pentru site-ul oficial al diavolilor.

></p><p>Ca și în cazul lui <strong>Schweinsteiger</strong><span>, Luis Van Gaal a făcut o scurtă caracterizare a fotbalistului venit de la Southampton. <strong><em>

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑