Chelsea - Real Sociedad 2-0. Dubla lui Costa încheie perioada amicalelor



013 августа 2014

**VIDEO** Chelsea - Real Sociedad 2-0. Dubla lui Costa încheie perioada amicalelor

Chelsea și-a încheiat meciurile de pregătire pentru noul sezon, cu o victorie, în fața lui Real Sociedad. Meciul disputat de londonezi în fața propriilor suporteri, pe Stamford Bridge, s-a încheiat cu scorul de 2-0, prin golurile semnate de Diego Costa.

Atacantul a reuşit astfel dubla pentru noua sa echipă, la primul meci jucat la Londra după transferul de la Atletico Madrid. Cele două goluri au fost rapide - primul în minutul 1, iar al doilea în minutul 7 - și au dat de înțeles că va urma un festival din partea englezilor. 

Diego Costa a deschis scorul printr-un șut pe jos, la colțul lung, apoi a majorat diferența după ce mingea lui Schurrle a lovit bara, iar atacantul spaniol naturalizat a fost la locul potrivit și a trimis în poartă din apropiere. 

Ibericul de origine braziliană a fost schimbat în minutul 61 cu Fernando Torres, și a primit aplauze la scenă deschisă din partea suporterilor londonezi. 

În urma victoriei cu Real Sociedad, Chelsea și-a încheiat șirul de meciuri amicale, iar acum urmează prima etapă din Premier League, luni, pe terenul lui Burnley.

ECHIPELE DE START: 

Chelsea: Courtois - Ivanovic, Cahill, Terry, Ake - Ramires, Matic - Schurrle, Fabregas, Hazard - D. Costa.

Real Sociedad: Zubikarai - Zaldua, Ansotegi, Inigo Martinez, De la Bella - R.Pardo, Granero - Bergara, Canales, X. Prieto - Agirretxe.

VEZI AICI Rezumatul VIDEO al partidei Chelsea - Real Sociedad 2-0

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑