Seară decisivă în Spania! Soarta titlului din Primera Division se va decide astăzi



Foto: gazzetta.gr
După forfait-ul declarat al lui Atletico, în ultima etapă, cele două mari contracandidate la titlu rămase în dispută - Barcelona şi Real Madrid - se vor duela cu Granada şi, respectiv, Deportivo La Coruna.
Realul lui Zinedine Zidane trebuie să câștige în această ultimă rundă, dar pentru a spera la titlu are nevoie de pasul greșit al Barcelonei la Granada.
"Avem încredere că putem câştiga campionatul. De ce nu? Am obţinut 11 victorii consecutive, iar acum suntem la doar un punct distanţă de lider. Mai avem un meci şi vom crede până în ultimul minut, până în ultima secundă", a spus Zidane.
Real Madrid a câştigat titlul ultima dată în 2012, atunci când antrenor era Jose Mourinho.
De partea cealaltă, Barcelona a câştigat cursa pentru aur anul trecut. Cum catalanii sunt cotați cu prima șansă și în acest sezon, oficialii clubului se gândesc la modalitatea de a sărbători eventualul succes.
Catalanii au decis să anuleze posibila paradă a celebrării titlului în La Liga, din motive de securitate.
Jucătorii Barcelonei se așteaptă să ajungă acasă după meciul cu Granada în jurul orei locale 23:00. O oră considerată prea înaintată pentru o paradă pe străzile oraşului. În plus, ora coincide cu finalul concertului lui Bruce Spreingsteen, de pe Camp Nou, dar și cu evenimentele care celebrează Marele Premiu de Formula 1 de la Barcelona.
În aceste condiții, șefii clubului se gândesc să organizeze o paradă duminică, 22 mai, după finala Cupei Spaniei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑