Jamie Vardy, cel mai valoros jucător al sezonului din fotbalul din Albion



Foto: skysports.com
Atacantul formaţiei Leicester City, Jamie Vardy, a fost desemnat drept cel mai valoros jucător al sezonului din fotbalul englez.
Trofeul i-a fost acordat de către Barclays, sponsorul campionatului englez, ce acordă premiul anual după ce se conformă cu opinia oamenilor din fotbal, a jurnaliştilor şi a suporterilor.
Fotbalistul în vârstă de 29 de ani i-a devansat în ierarhie pe coechipierii săi Riyad Mahrez, N'Golo Kante, Kasper Schmeichel, pe mijlocaşul lui West Ham United, Dimitri Payet, şi pe jucătorul formaţiei Arsenal Londra, Mesut Ozil.
În acest an Vardy a înscris 24 de goluri în Premier League şi, înaintea ultimei etape este pe locul secund în topul golgheterilor, la un gol în urma lui Harry Kane de la Tottenham Hotspur.
La începutul acestei luni atacantul lui Leicester a fost declarat cel mai bun jucător al sezonului și de către Asociaţia Jurnaliştilor de Fotbal din Anglia. 
Jamie Vardy are o poveste de viaţă uimitoare. Deși acum campionul Angliei câștigă 50.400 de euro pe săptămână, în urma cu 5 ani Jamie Vardy evolua în liga a opta engleză şi câştiga 38 de euro pe săptămână.
În paralel, acesta lucra într-o fabrică din Sheffield pentru a se putea întreţine.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑