Plecarea lui Latovlevici e iminentă. "Președintele lui Dinamo Zagreb vine să renegocieze transferul"



014 августа 2014

 

**VIDEO** Plecarea lui Latovlevici e iminentă.

Președintele Stelei, Valeriu Argăseală, a confirmat reactivarea interesului croaților de la Dinamo Zagreb pentru Iasmin Latovlevici, iar agentul acestuia, Florin Iacob, spune că motivul venirii la București a lui Zdravko Momic este o renegociere a transferului fundașului stânga.

Prima ofertă făcută de croați, de circa 1 milion de euro, a fost refuzată imediat de steliști. Noua vizită a președintelui clubului din Zagreb nu are ca scop urmărirea suplimentară a jucătorului, în opinia agentului lui Latovlevici, ci o renegociere cu șefii campioanei României.

"Singura discuție cu Dinamo Zagreb pentru Latovlevici a fost inaintea meciului nostru de Cupă cu Astra (n.r. disputat pe 23 mai), când Zoran Momic, prieten de-al meu și antrenor la Dinamo Zagreb, a venit să-l vadă pe Lato. L-a văzut, i-a plăcut, a trimis o ofertă, dar care nu era pe nivelul nostru. Apoi am vorbit cu Zoran și mi-a spus să stopăm discuțiile și vor fi reluate cand au lucrurile bune în echipă La meciul cu Pandurii va veni președintele Zdravko Momic (n.r. fratele antrenorului Zoran Momic) să-l vadă pe Latovlevici.", a declarat Valeriu Argăseală, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Impresarul Florin Iacob a spus că Dinamo Zagreb îl cunoaște foarte bine pe Latovlevici și că va încerca să îmbunătățească oferta pentru club. Agentul a spus că Latovlevici nu va fi afectat de situația incertă prin care trece și că va fi concentrat 100% la meciurile cu Ludogorets, din play-off-ul pentru accederea în grupele UEFA Champions League.

"E o poveste mai veche cu interesul lui Dinamo Zagreb pentru Iasmin Latovlevici. Probabil că va mai veni să discute o dată. La jucător se simte, atunci când situația este incertă, dar își revine, nu e o problemă cu această perioadă. Timpul să plece este atunci când vine un club care să plătească banii pe care îi dorește Steaua. Degeaba vrem noi să plecăm, dacă Steaua nu e satisfăcută. Să ne amintim cum a fost cu Rădoi, care a fost transferat peste tot, până să plece la Al Hilal. A avut noroc cu Olăroiu.", a declarat Florin Iacob, agentul lui Iasmin Latovlevici, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Știu că a fost făcută o primă ofertă, dar nu știu ce valoare avea. Cred că vor să reia negocierile de unde au rămas, nu să îl mai vadă. Latovlevici nu va fi afectat la meciurile din play-off de această situație.", a mai precizat agentul FIFA.

Meciurile Stelei din play-off-ul UCL se văd ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Steaua - Ludogorets se va juca marți, 19 august, iar returul se va disputa miercuri, 27 august. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

 


 


PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑