Hagi susține ideea rechemării lui Mutu la națională. “Încă mai sper să mă depășească, iar acum arată bine!”



014 августа 2014

 

**VIDEO** Hagi susține ideea rechemării lui Mutu la națională. “Încă mai sper să mă depășească, iar acum arată bine!”

Prestațiile avute în ultimul timp de Adrian Mutu sub culorile celor de la Petrolul, în care fotbalistul a reușit să marcheze patru goluri în patru meciuri consecutive, plus mai multe pase decisive, au retrezit discuția dacă “Briliantul” ar trebuie reconvocat de Victor Pițurcă la echipa națională.

Printre cei care susțin o asemenea variantă se numără și Gheorghe Hagi, care, în direct la Fotbal Club, a spus că evoluțiile din ultimul timp îi dau dreptul lui Mutu să spere la revenirea în rândul “tricolorilor”.

“Sincer, mi-ar plăcea și încă mai sper că o să fiu depășit de Adi la numărul de goluri. În primul rând, atunci va trebui să-mi dea o masă. Serios acum, în acest moment el arată foarte bine. Joacă foarte bine, este în formă, stă excelent și din punct de vedere fizic și pare foarte motivate. Dacă va continua în acest fel eu nu cred că Pițurcă îl va ignora, indiferent de problemele care au mai fost între ei în trecut”, a spus Hagi la Digi Sport. 

Gheorghe Hagi s-a referit și la demersul lui Mircea Sandu de a demisiona din funcția de președinte de onoare al FRF, considerând că fostul conducător al forului de la Casa Fotbalului ar merita mult mai multă considerație:

“Eu îl apreciez foarte tare pe Mircea Sandu. Eu sunt și voi rămâne cu el, îl consider în continuare Nașul, președintele fotbalului românesc. Am o relație specială cu el, am jucat împreună la Sportul Studențesc, apoi am lucrat mult timp împreună.

Eu cred că a fost un președinte extraordinar, a făcut foarte multe lucruri bune. Retragerea sa din funcția de președinte de onoare este o pierdere, deoarece este un tip foarte inteligent, care nu degeaba a ajuns în funcțiile pe care le deține în cadrul UEFA”.  


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑