Cum și-a motivat Colțescu deciziile de la meciul Astra - Steaua. cu fazele reclamate



014 августа 2015

 

Cum și-a motivat Colțescu deciziile de la meciul Astra - Steaua. **VIDEO cu fazele reclamate**

VIDEO Astra - Steaua 2-0. Sebastian Colțescu consideră că a anulat corect golul lui Papp, în schimb dă vina pe arbitrul asistent Sebastian Stoianov pentru decizia greșită de la a doua fază reclamată de steliști: offside-ul semnalizat la Hamroun, la golul marcat de Adi Popa.

Centralul meciului de la Giurgiu a precizat și motivul pentru care nu i-a arătat cartonașul roșu lui Budescu, la faza în care golgheterul la zi al Ligii 1 l-a lovit cu palma peste față pe portarul Cojocaru.

Precizările lui Colțescu au fost făcute în raportul de arbitraj, potrivit Gazetei Sporturilor, care a publicat o parte din document.

Minutul 5 - anularea golului lui Papp, pentru fault în atac: "În momentul în care Papp sare ca să lovească mingea cu capul, îl loveşte cu genunchiul drept în spate pe Junior Morais. Am văzut că jucătorul cu numărul 6 de la Steaua i-a pus genunchiul în spate, am fluierat fault în atac".

Minutul 21 - anularea golului lui Adi Popa, pentru offside la Hamroun: "Consider că este greşeala asistentului pentru că el avea obligaţia să mă întrebe dacă jucătorul Hamroun influenţează faza şi se află în ofsaid. Nu am fost întrebat deloc, asistentul a ridicat steagul şi am mers pe mâna lui. În plus, în faţa mea era Oros, nu-l vedeam bine pe Hamroun, dacă atinge sau nu balonul".

Minutul 70 - iertarea lui Budescu de o eliminare, la faza în care căpitanul Astrei l-a lovit cu palma pe Cojocaru: "Am văzut că s-a dus cu mâna ridicată către portar şi că l-a atins peste faţă, n-am considerat că intensitatea loviturii impune cartonaş roşu, de-asta i-am arătat doar cartonaş galben".

Minutul 75 - anularea golului marcat lui Tade din cauza unui offside: "Decizia îi aparţine în totalitate asistentului Grigoriu. A ridicat fanionul fiind sigur pe el, semnalizându-mi că este sută la sută sigur de decizia pe care a luat-o. A indicat ofsaid la prima fază, pasa lui Chipciu către Varela".

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑