Steliştii îşi revin greu după eşecul cu Astra: "Nu ne aşteptam la aşa ceva în 2015"



014 августа 2015

 

**VIDEO** Steliştii îşi revin greu după eşecul cu Astra:

Nu s-au liniştit apele la Steaua, după arbitrajul din meciul cu Astra. Lucian Filip a recunoscut că echipa încă e afectată, deşi partida cu ASA Târgu Mureş bate la uşă. Duelul va fi în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:00.

Înainte de confruntarea cu ASA Tg. Mureş, echipă în faţa căreia a pierdut ambele meciuri din ediţia trecută a Ligii 1, dar şi Supercupa României, la începutul acestui sezon, campioana încă îşi linge rănile după eşecul de la Giurgiu.

Lucian Filip afirmă că el şi coechipierii săi suferă în continuare din cauza deciziilor luate de brigada condusă de Sebastiasn Colţescu la partida cu Astra.

"Am mai trăit seri aşa negre la Steaua, însă nu ne aşteptam să ni se întâmple aşa ceva în 2015. Din punctul meu de vedere, nu suntem respectaţi, mai ales că în fiecare an avem rezultate foarte bune în Europa. Lumea ne priveşte cu invidie, în loc să ne respecte. Nu am mai deschis televizorul, pentru că am fost destul de afectat", a declarat Filip, într-o conferinţă de presă.

Elevii lui Rădoi nu au mult timp la dispoziţie pentru a-şi reveni. Joacă mâine cu ASA, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:00. Sezonul trecut, Raul Rusescu a suferit o fractură de pomete la Târgu Mureş.

"Nu am uitat ce s-a întâmplat la Tg. Mureş anul trecut. A fost ceva foarte negru pentru noi. Vrem să câştigăm neapărat. Nu ne temem, suntem siguri că vom avea un arbitru bun.

Dacă jucăm la valoarea noastră şi intrăm concentraţi nu vor fi probleme din punct de vedere al victoriei", a precizat mijlocaşul stelist.

Meciul Steaua - ASA Tg. Mureş se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑