Diego Costa a intrat în istoria campionatului englez, după 'hat-trick'-ul cu Swansea



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Diego Costa a intrat în istoria campionatului englez, după 'hat-trick'-ul cu Swansea

Chelsea are un început perfect de sezon în Premier League și a acumulat 12 puncte, după 4 victorii consecutive. Sâmbătă, echipa lui Jose Mourinho a depășit și "obstacolul" numit Swansea, învingând pe teren propriu cu scorul de 4-2.

Meciul a început prost pentru gazde, cu autogolul lui Terry, însă pe finalul reprizei și-a intrat în rol Diego Costa, cel mai bun om al londonezilor în partida de pe Stamford Bridge.

Fostul atacant al lui Atletico a izbutit în cele din urmă un hattrick spectaculos și a dus scorul la 3-1, asigurând astfel victoria lui Chelsea. A fost chiar și 4-1 după reușita lui Loic Remy, iar Swansea nu a mai putut decât să reducă din diferență, prin Shelvey.

Diego Costa a ajuns astfel la 7 goluri în primele patru etape din Premier League, performanță pe care n-a mai realizat-o niciun alt jucător de-a lungul istoriei. Atacantul spaniol are șanse mari să devină golgheterul campionatului, dacă va continua în acest ritm.

În plus, trebuie menționat că o altă vedetă a londonezilor, Fernando Torres, a avut nevoie de nu mai puțin de 43 de meciuri pentru a atinge această bornă!

></p><p>Diego Costa a reușit doar al doilea hattrick din carieră, precedentul fiind înregistrat în etapa a 30-a a sezonului 2010-2011 din Primera Division, într-o victorie obținută de <strong>Atletico Madrid</strong> pe terenul celor de la Osasuna, scor 3-2.</p><p>Atacantul liderului din Anglia este al patrulea spaniol care bifează un hat-trick în Anglia, după Fernando Torres, Jordi Gomez și Santi Cazorla.</p><p><span style=Diego Costa promite spectacol și în grupele UEFA Champions League. Chelsea joacă miercuri împotriva nemților de la Schalke, de la ora 21:45, iar fazele sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

></p><p>Cu <strong>Mario Balotelli</strong> <em>(foto)</em> titular, Liverpool a pierdut al doilea meci în acest sezon, după cel de pe terenul lui <strong>Manchester City.</strong> Echipa lui Brendan Rodgers a cedat surprinzător cu <strong>Aston Villa</strong>, scor 0-1, unicul gol fiind reușit de <strong>Agbonlahor <span style=(VIDEO AICI).

Gruparea din Birmingham are însă un început mult peste așteptări și este pe locul 2 în Anglia, cu 10 puncte acumulate și un singur mult primit.

Liverpool se poate revanșa ÎN DIRECT la Digi Sport 3, în primul meci din grupele UEFA Champions League. Duelul cu Ludogorets este programat marți, iar fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑