REPORTAJ Fotbalul a revenit în Regie după doi ani și jumătate! ”Sper să se închege o nouă echipă!”



014 сентября 2014

 

**VIDEO REPORTAJ** Fotbalul a revenit în Regie după doi ani și jumătate! ”Sper să se închege o nouă echipă!”

Stadionul din Regie se degradează de la o zi la alta, singurul lucru bun acolo fiind în continuare gazonul, care este îngrijit cu atenție. Cum echipa Sportul Studențesc nu mai există, pe terenul unde s-au lansat Mircea Sandu și Gică Hagi s-a jucat sâmbătă un meci de Liga 3, după doi ani și jumătate.

Fotbalul n-a murit în Regie! Pe terenul pe care Mircea Sandu marca unicul gol al unei victorii inestimabile obținută de Sportul împotriva lui Internazionale Milano, acolo unde Gică Hagi își înșira adversarii în meciurile din Cupa UEFA sau în locul în care a început afirmarea unor antrenori de succes ca Dan Petrescu, s-a jucat sâmbătă din nou fotbal după doi ani și jumătate.

Arena pe care Sportul a făcut meciuri mari în cupele europene a găzduit meciul dintre Viitorul Domneşti şi Dinamo II (DETALII AICI și VIDEO). Câţiva spectatori nostalgici au urmărit partida de Liga 3. Chiar dacă tribunele nu au rămas la fel de bine îngrijite, gazonul din Regie s-a păstrat în condiţii bune, spre surprinderea celor prezenţi la meci.

”Am observat că gazonul s-a păstrat în bune condiții, oamenii de aici s-au ocupat să-l întrețină. Chiar îmi era dor, am jucat foarte multe meciuri aici cu Sportul, cu foarte mulți steliști în tribune. Este bine că încă se mai joacă meciuri de fotbal aici”, a spus Sorin Paraschiv, prezent la meci.

Și Florin Bratu, antrenorul celor de la Dinamo II, a fost nostalgic când a intrat pe terenul din Regie.

”Sincer să fiu, am rămas plăcut surprins de această arenă, pentru că a fost menținută în bune condiții. Este păcat, însă, că a dispărut acest club de tradiție al fotbalului românesc. Sper ca, în curând, să se închege o echipă aici”, a spus Bratu.

Fostul atacant are numai amintiri plăcute legate de arena din Regie.

”Ca fotbalist, n-am pierdut niciodată când am jucat aici. Sunt foarte bucuros că ne-am impus și acum”, a conchis Florin Bratu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑