Pilotul francez Jules Bianchi se află în continuare în stare critică. Rudele sale trec printr-o perioadă de coşmar



014 октября 2014
Foto: bbcimg.co.uk

Pilotul francez de Formula 1, Jules Bianchi se află în continuare în stare critică după accidentul suferit la Marele Premiu al Japoniei. Tatăl sportivului susţine că situaţia este disperată, însă şi-a exprimat încrederea că fiul său va lupta să supravieţuiască.

După accidentul de groază din Japonia, medicii nu au dat niciun detaliu despre starea în care se află Jules Bianchi. Doctorii l-au operat la cap pe pilotul francez, iar condiţia sa este stabilă. Tatăl pilotului a oferit un interviu emoţionant pentru publicaţia italiană Gazzetta dello Sport, în care a descris perioadă de coşmar prin care trece familia sa.

"Situaţia este disperată. De fiecare dată când sună telefonul ştim că ar putea fi cei de la spital să ne anunţe că Jules a murit. Sunt sigur că nu se va da bătut. Vorbesc cu el, pentru că ştiu că mă poate auzi. Doctorii ne-au spus că este deja un miracol, pentru că nimeni nu a supravieţuit unui accident atât de serios. Dar Jules nu se va da bătut", a declarat pentru publicaţia italiană Philippe Bianchi", a zis tatăl lui Jules Bianchi.

Situaţia familiei Bianchi este complicată de faptul că pilotul este internat într-un spital din Japonia, iar planul iniţial este că acesta să fie transferat la Tokyo  imediat ce acest lucru va fi posibil.

Publika.md aminteşte că, Jules Bianchi s-a lovit violent de un buldozer care a venit să evacueze un alt monopost avariat, cel a lui Adrian Sutil. Incidentul înfiorător s-a produs în timpul turului 46 al Marelui Premiu al Japoniei. Situaţia a fost agravată şi de faptul că elicopterul medical nu a putut ateriza pe pistă din cauza ploii, iar francezul a aşteptat zeci de minute pentru a fi transportat cu ambulanţa.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑