Sunt tineri, bogați și talentați. Forbes: TOPUL celor mai bine plătiţi sportivi sub 30 de ani



014 октября 2016
foto: internetitaliano.com
Sunt tineri, bogați și talentați. Revista Forbes a întocmit un top al celor mai bine plătiți sportivi care nu au împlinit încă 30 de ani.
Pe primul loc este argentinianul Lionel Messi, care la doar 29 de ani este considerat cel mai bun fotbalist din toate timpurile.
Lionel Messi a reuşit să câştige fabuloasa sumă de 81,4 milioane de dolari, dintre care doar 53 de milioane le-a obţinut din contractul încheiat cu echipa spaniolă Barcelona. Restul banilor sunt din publicitate.
Poziția secundă o ocupă basketbalistul american Kevin Durant, care câștigă peste 56 de milioane de dolari pe an. Sportivul de 28 de ani are un salariu anual de 20 de milioane de dolari de la echipa sa Golden State Warriors.
Pe podium mai este şi Novak Djokovic. Tenismenul are venituri anuale de aproape 56 de milioane de dolari. Cei mai mulţi bani îi câştigă nu din sport, ci din afaceri.
Pe locul patru este sportivul de 27 de ani, Cam Newton, cu venituri de peste 53 de milioane de dolari în ultimul an. Jucătorul de fotbal american are un salariu uriaș de peste 40 de milioane de dolari pe ani.
Al cincilea este jucătorul de golf Jordan Spieth. La doar 23 de ani, acesta câștigă aproape 53 de milioane de dolari anual. Victoriile de la US Open și alte turnee importante l-au transformat într-o senzație a golfului.
În top urmează un alt jucător de golf, Rory McIlroy, fotbaliștii Neymar și Gareth Bale și pilotul de Formula 1 Sebastian Vettel.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑