EXCLUSIV Dinamo îl vrea pe Ben Hamed Kone, unul dintre cei mai constanţi mijlocaşi ofensivi din Liga 1



014 декабря 2015

 

**EXCLUSIV** Dinamo îl vrea pe Ben Hamed Kone, unul dintre cei mai constanţi mijlocaşi ofensivi din Liga 1

Mircea Rednic vrea să îşi întărească ofensiva în pauza de iarnă şi a pus ochii pe extrema stânga de la FC Voluntari, Ben Hamed Kone, unul dintre cei mai constanţi jucători ai nou-promovatei din acest sezon.

Jucătorul de 28 de ani din Coasta de Fildeş ar urma să fie concurent pe postul de mijlocaş stânga pentru Cosmin Matei şi Antun Palic, fotbalişti care au fost folosiţi prin rotaţie de tehnicianul lui Dinamo: primul a prins 15 meciuri în Liga 1 în această stagiune (un gol marcat), în timp ce Matei a adunat 19 (2).

Kone are contract cu ilfovenii până în vara lui 2017 şi a ajuns la Voluntari înaintea acestei stagiuni, de la Academica Clinceni. Kone a mai trecut pe la Slavia Sofia şi a fost monitorizat la începutul carierei de cluburile engleze Newcastle United şi Stoke City.

În această campanie, ivorianul a disputat 18 meciuri pentru Voluntari, toate în Liga 1, şi a marcat 3 goluri, furnizând şi două pase decisive. Una dintre reuşite a venit în partida cu Botoşani (2-2) şi este una dintre cele mai frumoase din acest sezon.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑