Bornescu este precaut înainte de Vikingur



"Lupii galbeni" revin în Europa ÎN DIRECT la Digi Sport, joi, de la ora 19:00. Ploieştenii vor înfrunta surpriza Vikingur, dar sunt deja cu gândul la turul următor. 

La prima participare în cupele europene după 18 ani, Petrolul se va duela cu Vikingur, surpriza din Insulele Feroe. Pescarii s-au înfiinţat în 2008 şi au ajuns în Europa League după ce au câştigat Cupa.

"Surprize au mai fost în fotbal și, drept dovada, chiar ei sunt o supriză. Nimeni nu se aștepta să treacă de finlandezii de la Inter Turku și totuși au trecut. Îi vom vedea joi", spune precaut Mircea Bornescu, portarul prahovenilor, care ar putea fi titular.

Câştigatoarea Cupei nu-şi face probleme în ceea ce priveşte dubla din turul II preliminar din Europa League. Partida de la Ploieşti este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, joi, de la ora 19:00. 

"Oricine își dorește o calificare în grupe, dar cel mai realist este să jucăm de la egal la egal cu o echipă foarte puternică, dacă vom trece de cei din Feroe, vom întâlni o echipă mult mai puternică"

Partida Petrolul - Vikingur este joi, de ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO le veți găsi pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑