Ciclistul Alberto Contador este gata să revină în sport şi să participe la Turul Spaniei



015 августа 2014
Foto: static.guim.co.uk

Ciclistul iberic, Alberto Contador va participa la ediţia din acest an a Turului Spaniei. El a anunţat că s-a refăcut mai repede decât se aştepta după ce s-a accidentat în Turul Franţei.

Alberto Contador s-a retras din Turul Franței după ce a căzut în etapa a zecea. La aproape o lună după ce şi-a fracturat tibia, ciclistul iberic a anunţat că este gata să revină şi va participa la Turul Spaniei.

Contador a declarat că s-a refăcut mai repede decât s-a aşteptat. Spaniolul a anunţat că nu va avea ca obiectiv să câştige Turul Spaniei, însă a spus că va lupta în fiecare etapă pentru victorie.

Alberto Contador a avut o evoluţie bună până la căzătura din Turul Franţei, unde a fost considerat principal favorit. Turul Spaniei din acest an se anunţă să fie una dintre cele mai spectaculoase competiţii, adunând la start rutierii Nairo Quintana, Chris Froome sau Alejandro Valverde.

Turul Spaniei se va desfăşura în perioada 23 august - 14 septembrie. Alberto Contador a câștigat această competiţiei de două ori, în 2008 și 2012, iar cu şase ani în urmă s-a impus şi în Turul Italiei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑