Germania - Irlanda 1-1. Kroos a reușit un gol superb, dar nemții au fost egalați în prelungiri



015 октября 2014

 

**VIDEO** Germania - Irlanda 1-1. Kroos a reușit un gol superb, dar nemții au fost egalați în prelungiri

Campioana mondială Germania este în acest moment în afara locurilor care asigură calificarea la EURO 2016, după remiza de acasă cu Irlanda, scor 1-1.

Înaintea meciului, suporterii și-au mobilizat jucătorii cu o coregrafie superbă, realizată în semn de mulțumire după performanța realizată de nemți în Brazilia.

></strong></p><p>Pe Veltins Arena, din Gelsenkirchen, Mannschaft-ul lui Joachim Low, Polonia (VIDEO ȘI DETALII AICI), s-a dezmorțit greu și a avut o singură ocazie în primă repriză, prin Erik Durm, jucătorul Borussiei Dortmund, care a șutat în bară în minutul 5.

După intrarea la pauză a lui Podolski, nemții au fost mai periculoși în startul părții secunde, când Podolski și Kroos l-au încercat pe Forde cu șuturi de la distanță, în minutele 49 și 55.

Germania a deschis scorul în minutul 71, după un șut de senzație al lui Toni Kroos, aflat la al optulea gol în tricoul naționalei. Irlandezii nu au dezarmat și au replicat prin Wes Hoolahan, care a fost blocat în momentul șutului, în minutul 85.

></p><p>Totuși, naționala lui <strong>Martin O'Neill</strong> a plecat neînvinsă din Germania, grație lui <strong>John O'Shea.</strong> Aflat la meciul 100 pentru reprezentativa irlandeză, fundașul de 33 de ani legitimat la Sunderland a marcat în ultimele secunde ale prelungirilor, după eroarea lui <strong>Hummels</strong>, stabilind rezultatul final al meciului: 1-1.</p><p>Joachim Low s-a confruntat cu serioase probleme de lot și a avut doar patru jucători de câmp pe banca de rezerve, singurul neutilizat fiind Shkodran Mustafi, jucătorul Valenciei. Cu toate acestea, nemții au avut cifre mult mai bune: posesie de 63%, 8 șuturi pe poartă, față de cele 2 ale irlandezilor și 531 de pase reușite, spre deosebire de cele 204 pe care le-au izbutit oaspeții.</p><p>Pe 14 noiembrie, Germania are cel mai ușor meci al grupei. Tot pe teren propriu, la <strong>Nurnberg</strong>, campioana mondială va întâlni reprezentativa <strong>Gibraltarului.</strong></p><p><strong>Germania:</strong> Neuer - Rudiger, Boateng, Hummels, Durm - Ginter ('46 Podolski), Kroos - Bellarabi ('87 Rudy), Gotze, Draxler ('70 Kruse) - Muller</p><p><strong>Antrenor:</strong> Joachim Low</p><p><strong>Irlanda:</strong> Forde - Meyler, O'Shea, Wilson, Ward - McGeady, Walters, Whelan ('54 Hendrick), McClean - Quinn ('76 Hoolahan), Keane ('63 Gibson)</p><p><strong>Antrenor:</strong> Martin O'Neill</p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑