Jucătorii naţionalei de rugby a Moldovei, despre partida cu Germania: Este cel mai important meci al anului!



 

"Naţionala Moldovei de rugby va disputa sâmbătă cel mai important meci din acest an!" De această părere sunt jucătorii selecţionatei noastre, care fac ultimele pregătiri pentru duelul cu liderul grupei 1B a Cupei Europei pe Naţiuni, Germania.

Înainte de meciul cu Germania, naţionala Moldovei ocupă locul trei în grupa 1B a Cupei Europei pe Naţiuni, cu 20 de puncte. "Haiducii" au cu un meci mai puţin decât nemţii, care sunt lideri şi au 29 de puncte. Pentru a mai spera la primul loc şi promovarea în grupa 1A, Moldova trebuie să bată Germania şi să reuşească cel puţin 4 eseuri, ceea ce ar aduce şi punctul bonus.

"Cu siguranţă este cel mai important meci din acest an. Toate meciurile sunt importante, dar anume partida cu Germania va decide multe în această grupă. Cred că este derby-ul grupei noastre", a declarat jucătorul moldovean Octavian Manoli. 

"Este cel mai important meci din acest an. Suntem bine pregătiţi şi într-o formă excelentă. Obiectivul e doar să câştigăm", a spus jucătorul moldovean Dumitru Vasilache.

"Meciul de sâmbătă va fi o finală adevărată a grupei. O partidă care ar putea mări şansele noastre la realizarea obiectivelor pe care le avem, adică să câştigăm grupa şi de ce nu să ajungem la Campionatul Mondial", a subliniat preşedintele Federaţiei moldoveneşti de rugby, Vasile Revenco.

Meciul dintre Moldova şi Germania se va juca sâmbătă, pe stadionul Dinamo, din Capitală, cu începere de la ora 12.00. Acesta va fi ultimul meci din acest an pentru selecţionata noastră.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑