Daniel Filipschi va susţine primul duel pe ringul profesionist! Cu cine se va duela luptătorul



Foto:youtube.com
Daniel Filipschi va susţine primul duel pe ringul profesionist. Luptătorul MMA din Moldova se va bate cu maghiarul Feneys Zsolt la turneul internaţional Eagles Fighting Championship. Competiţia va fi organizată de Asociaţia FEA şi va avea loc pe 27 mai la Chișinau.
"Eu mă pregătesc foarte serios pentru turneul dat. Tot timpul meu liber dedic şi pregătirilor pentru luptă. Eu sunt gata, dar voi?", a spus luptător MMA, Daniel Filipschi.
"Filipschi Daniel. Este un luptător tânăr şi promiţător. El va debuta pe ringul profesionist. Sperăm că el va avea o evoluţie bună şi va continua tradiţia băieţilor din clubul său", a relatat preşedintele Asociaţia FEA, Dorin Damir. 
Şi Stanislav Reniţă va susţine o partidă importantă. Luptătorul K-1 va participa pe 24 iunie la World Grand Prix de la Tokyo. Înainte de acest turneu cameramanul japonez, Takahiro San, a venit în Moldova pentru a filma un promo cu Reniţă.
"Este pentru prima dată, când un luptător din Moldova va participa la o gală K-1 din Japonia. Toată lumea abia aşteaptă să vadă această partidă.", a specificat cameramanul din Japonia Takahiro San.
Sportivul din Basarabeasca va deschide Gala din Japonia. Reniţă se va confrunta în sferturi cu unul dintre favoriţii publicului de la Tokyo, Hideaki Yamazaki.
Alături de alţi şapte adversari, luptătorul nostru va lupta pentru centura de campion în categoria de până la 65 de kilograme.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑