Ibra a revenit cu gol la naționala Suediei. Doar trei jucători activi au marcat mai multe goluri



 

**VIDEO** Ibra a revenit cu gol la naționala Suediei. Doar trei jucători activi au marcat mai multe goluri

Zlatan Ibrahimovic a revenit cu gol în echipa națională, dar Suedia nu a reușit decât un 1-1 în Muntenegru, în grupa G de calificare la Euro 2016. Atacantul lui PSG a lipsit în precedentele două meciuri ale naționalei ”vikinge”, cu Rusia (1-1) și Liechtenstein (2-0), din cauza accidentării la călcâi, care l-a ținut pe tușă și la echipa de club.

Ibra a reușit golul său cu numărul 51 din carieră, fiind pe locul 13 în topul jucătorilor europeni cu cele mai multe reușite la echipa națională. Totuși, în clasamentul jucătorilor activi, atacantul de 33 de ani este al patrulea în topul golgheterilor:

65 - Robbie Keane
57 - Carlos Ruiz
52 - Cristiano Ronaldo
51 - Zlatan Ibrahimovic
50 - Younis Mahmoud

Golul cu numărul 51 din cariera internațională a atacantului suedez a fost doar primul al lui Zlatan într-un meci în deplasare în preliminariile pentru Europene. Și a fost unul extrem de norocos. În minutul 9 al partidei cu Muntenegru, Zlatan a înscris din pasa lui Zengin, din colțul careului de șase metri. Mingea a ajuns la el, însă, după o încercare eșuată de respingere a unui fundaș al Muntenegrului, care a deviat din Zengin și a ajuns la Ibra, care nu a iertat.

Vezi mai jos golul lui Zlatan Ibrahimovic:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑