Real Madrid - Fiorentina 1-2. Italienii au întors scorul! Tătărușanu nu a fost folosit de Montella



017 августа 2014

**VIDEO** Real Madrid - Fiorentina 1-2. Italienii au întors scorul! Tătărușanu nu a fost folosit de Montella

Real Madrid nu a mai repetat prestația de excepție din Supercupa Europei, unde s-a impus în fața Sevillei cu 2-0 (VIDEO), iar Fiorentina a profitat și a câștigat amicalul din Polonia cu 2-1. Ciprian Tătărușanu a urmărit de pe bancă partida.

În fața a 47.000 de spectatori prezenți pe arena din Varșovia, pe care a fost omagiat legendarul Alfredo Di Stefano, Real Madrid a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo încă din minutul 4, când portughezul a combinat perfect cu Angel Di Maria și a finalizat elegant.

Deși Real părea că se îndreaptă spre victorie, Fiorentina, la care Neto a apărat ca titular (DETALII AICI), a întors soarta partidei. Mai întâi, în minutul 27, Mario Gomez a egalat după centrarea lui Aquilani și și-a arătat încă o dată calitățile de golgheter.

"Bomba" a livrat-o însă Marcos Alonso, fost jucător la Real, care a finalizat cu noroc și l-a învins pe costaricanul Navas.

În cele din urmă, italienii s-au impus deși au avut mingea 44% din timp. Toscanii au tras 11 șuturi (5 cadrate), în vreme ce Real a șutat de 13 ori, de 6 ori pe poartă. 7-3 a fost raportul cornerelor în favoarea Fiorentinei. Doar 14 faulturi s-au înregistrat în acest meci amical.

Pentru Real Madrid urmează "dubla" din Supercupa Spaniei, contra lui Altetico, pe 20 și 22 august, ÎN DIRECT la Digi Sport. Fiorentina va juca în prima etapă de campionat cu AS Roma.

Real Madrid: Keylor Navas, Arbeloa (Burgui 74), Varane (Ramos 74), Nacho, Marcelo (Coentrao 46), Khedira (Medrán 74), Illarramendi (Lucas Vázquez 76), Xabi Alonso (Kroos 46), Di María, James (Carvajal 46), Cristiano Ronaldo (Benzema 46).

Fiorentina: Neto; Tomovic (Pizzini 85), Gonzalo Rodríguez (Hegazi 86), Savic, Marcos Alonso; Borja Valero (Gigli 90), Pizarro (Wolski 77), Aquilani (Brillante 68); Vargas (Pasqual 85), Babacar (Bernardeschi 77), Mario Gómez (Ilicic 68).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑