Hamza așteaptă galeria Petrolului la meciul cu Steaua: "Sper că fanii Petrolului mă vor susține!"



017 августа 2014

 

**VIDEO** Hamza așteaptă galeria Petrolului la meciul cu Steaua:

Steaua este aproape de grupele UEFA Champions League, însă dubla cu Ludogorets se anunță una complicată pentru echipa pregătită de Costel Gâlcă.

Younes Hamza este în mare formă după golul din meciul cu CSKA Sofia (2-0 pentru Ludogorets) și promite să facă o partidă mare pe Arena Națională. Tunisianul așteaptă cu încredere duelul cu Steaua și speră ca ultrașii Petrolului să fie alături de el la meciul de marți.

Partida Steaua - Ludogorets se va juca marți, 19 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro, și pe versiunea de mobil, m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

"Era foarte important să câștigăm cu CSKA, pentru a fi lideri în clasament. A fost un meci greu, cu o echipă bună și sunt fericit că am obținut victoria. Acum ne concentrăm pentru următorul meci, cel cu Steaua, trebuie să fim pregătiți pentru Champions League. Sper să joc, să înscriu și să-mi ajut echipa! Avem o echipă foarte bună și nu se simte dacă antrenorul face 5-6 schimbări în echipă, dovadă victoria cu ȚSKA", a spus Hamza.

"Sper ca fanii Petrolului mă vor susține împotriva Stelei. Va fi un meci frumos, mai ales că se va juca în fața unui stadion plin. Ambele echipe sunt la un nivel foarte bun, dar trebuie să învingem și să ne calificăm în grupele UEFA Champions League. Steaua are și individualități, dar noi suntem concentrați în primul rând la echipa lor", a mai declarat Hamza.

Fostul vârf al Petrolului este la curent cu performanța lui Claudiu Keșeru, care a înscris 6 goluri în victoria Stelei cu Pandurii (VIDEO AICI).

"Sper să nu înscrie Keșeru și împotriva noastră. Eu am marcat de 5 ori într-un meci pe vremea când eram junior, dar niciodată nu am reușit 6 goluri".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑