Ancelotti nu-i găsește locul în echipă lui James Rodriguez. Mijlocașul a fost folosit deja în trei poziții



017 августа 2014

Ancelotti **nu-i găsește locul în echipă lui James Rodriguez.** Mijlocașul a fost folosit deja în trei poziții

Antrenorul madrilenilor este încă în căutarea unui loc în echipă pentru cel mai scump transfer al verii. Pentru achiziționarea lui de la Monaco, Real va scoate din vistierie 80 de milioane de euro.

Real Madrid pare a avea una dintre cele mai bune echipe din ultimii ani. Paradoxal, exact acest aspect îi provoacă mari probleme de cap lui Carlo Ancelotti, antrenorul ”galacticilor”.

Italianul nu știe deocamdată pe ce post îl va utiliza de acum înainte pe mijlocașul columbian James Rodriguez (23 de ani). În amicalele pe care Real le-a disputat până acum, Ancelotti l-a tot rulat pe James pe mai multe posturi în căutarea locului în care să dea cel mai bun randament.

Dacă la Supercupa Europei, contra celor de la FC Sevilla, scor 2-0, de la Cardiff (DETALII AICI și VIDEO), Rodriguez a jucat în linia de trei mijlocași, alături de Modric și de Kroos, în amicalul de la Varșovia, contra celor de la Fiorentina, scor 1-2 (DETALII AICI și VIDEO), columbianul a fost trimis de Ancelotti în atac, alături de Ronaldo și de Di Maria.

Pentru Real Madrid urmează "dubla" din Supercupa Spaniei, contra lui Altetico, pe 20 și 22 august, ÎN DIRECT la Digi Sport. Fiorentina va juca în prima etapă de campionat cu AS Roma.

Trimiterea lui Rodriguez în atac n-a fost adusă ca o ofensă la adresa lui Benzema, francezul fiind titular de drept în garnitura blanco. La Varșovia, fiind parțial eliberat de sarcinile de joc defensive, James s-a mișcat mai bine, bucurându-se și de o mai mare libertate de mișcare. Sunt șanse astfel ca el să rămână principala rezervă atunci când unul din trioul BBC, Benzema, Bale, Cristiano, va lipsi.

De asemenea, Ancelotti se gândește că James ar putea fi și o soluție pentru linia de mijloc atunci când va dori să crească intensitatea atacurilor, la fel ca și Isco. Oricum ar fi, este tot mai clar că Rodriguez are șanse mici de a prinde un loc de titular în trupa madrilenilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑