Un jucător al lui Mainz a reușit golul săptămânii în Europa, la ultima fază



017 августа 2014

**VIDEO** Un jucător al lui Mainz a reușit golul săptămânii în Europa, la ultima fază

Meci superb în primul tur al Cupei Germaniei, între Chemnitzer (formație din liga a treia) și Mainz, echipă care a ratat deja primul obiectiv al sezonului, fiind eliminată din preliminariile UEFA Europa League de modesta Asteras Tripolis, echipa românului Dorin Goian (DETALII AICI).

Fosta adversară a lui Gaz Metan a bifat o nouă contraperformanță și a pierdut meciul jucat la Chemnitz, după loviturile de departajare. Cele 120 de minute au fost însă pline de suspans, cu nu mai puțin de 10 goluri.

Mainz a condus cu 2-0 și 3-2, însă autogolul lui Bungert a împins meciul în prelungiri. Gazdele au revenit în avantaj, au fost egalați, iar în minutul 199 au înscris iar, pentru 5-4, oaspeții fiind aproape eliminați.

Totuși, la ultima fază a meciului, Mainz a reușit să înscrie pentru 5-5. Tânărul Johannes Geis, venit anul de la Greuther Furth, a trimis din propriul careu, de la peste 50 de metri, iar șutul său lobat l-a surprins pe portarul advers, ieșit dintre buturi după o degajare greșită, astfel că învingătoarea s-a decis după executarea loviturilor de la 11 metri.

Deși a egalat în ultima secundă, Mainz a fost până la urmă eliminată, Jara ratând un penalty la scorul de 2-2.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑