Moment amuzant cu selecționerul în prim plan. Ce a uitat Iordănescu, înainte de amicalul cu Danemarca



 

**VIDEO** Moment amuzant cu selecționerul în prim plan. Ce a uitat Iordănescu, înainte de amicalul cu Danemarca

România va întâlni marți Danemarca pe Național Arena într-o partidă amicală, prilej cu care Anghel Iordănescu va testa mai mulți jucători pe care nu i-a putut utiliza în meciul cu Irlanda de Nord (VIDEO ȘI DETALII AICI).

Lotul României pentru disputa cu nordicii a suferit modificări față de cel pe care Iordănescu l-a avut la dispoziție în meciul cu trupa lui O'Neil. Mihai Roman și Adi Popa au fost chemați de urgență în locul accidentaților Tănase și Stancu, iar mișcările de trupe l-au dat puțin peste cap pe noul selecționer, care își uitase și ochelarii acasă.

"În afara de cei doi, mai avem un nou jucător în lot....este...Am mai adus înca un jucator în lot pentru a completa... da, ma rog...acesta este lotul" a spus Iordănescu în timp ce încerca să deschifreze printre hârții despre cine este vorba.

Înaintea acestei întâlniri, printre tricolori se află 4 fotbaliști care nu au apucat să debuteze, neavând nici măcar un minut jucat în prima reprezentativă: Eric Bicfalvi, George Pușcaș, Bogdan Mitrea și Mihai Roman.

Echipa probabilă a României pentru meciul cu Danemarca:

Pantilimon - Papp, Gardoș, Dr. Grigore, Raț - Hoban, Prepeliță - Enache, Sânmărtean, Maxim - Keșeru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑