Gâlcă și antrenorul lui Aalborg s-au întâlnit în Europa, pe vremea când erau jucători! Steaua s-a impus în 1992



018 сентября 2014

Gâlcă și antrenorul lui Aalborg s-au întâlnit în Europa, pe vremea când erau jucători! **Steaua s-a impus în 1992**

Cu Gâlcă pe teren, Steaua obținea în toamna lui 1992 o calificare dramatică în turul al treilea al Cupei Cupelor, după 2-1 cu Aarhus în Ghencea, trupă din care făcea parte și actualul antrenor al celor de la Aalborg.

Steaua va debuta în actuala ediție a UEFA Europa League contra celor de la Aalborg. Meciul, care contează pentru Grupa J, va începe la ora 22:05, pe ”Arena Națională” și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Pentru antrenorii celor două echipe, Costel Gâlcă și Kent Nielsen, care vor avea ocazia să se facă auziți de către proprii elevi în timpul partidei - meciul se va juca fără spectatori -, întâlnirea din seara aceasta nu este una în premieră.

Steaua - Aalborg se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Cei doi au mai fost adversari într-un meci care s-a disputat în urmă cu 22 de ani. În 1992, la 4 noiembrie, pe un Ghencea arhiplin, Steaua avea nevoie de o victorie pentru a o elimina pe Aarhus din turul al doilea al Cupei Cupelor. După 2-3 în Danemarca (goluri Vlădoiu și Dumitrescu), a urmat un meci de poveste pe arena din Ghencea.

Oaspeții au marcat repede prin Christensen, minutul 11, după care s-au apărat foarte bine până spre final. Într-o atmosferă de vis, roș-albaștrii au întors soarta calificării în ultimele zece minute, prin golurile lui Cristescu (83) și Vlădoiu (90).

La Steaua, Gâlcă a fost titular, în timp ce actualul tehnician al celor de la Aalborg, Martin Nielsen, a fost chiar căpitanul trupei de atunci a nordicilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑