Athletic Bilbao - Şahtior 0-0. Echipa lui Mircea Lucescu a avut un gol anulat în repriza a doua



018 сентября 2014

 

**VIDEO** Athletic Bilbao - Şahtior 0-0. Echipa lui Mircea Lucescu a avut un gol anulat în repriza a doua

Şahtiorul lui Mircea Lucescu si Athletic s-au neutralizat în primul meci jucat după 16 ani la Bilbao în grupele UEFA Champions League. 0-0 s-a terminat disputa din Țara Bascilor.

Oaspeții au amenințat primii poarta prin căpitanul Darijo Srna, al cărui șut-centrare a fost respins de Iraizoz. La poarta cealaltă, Ibai Gomez a nimerit doar plasa laterală din lovitură liberă. Bascii au cerut penalty în finalul primei reprize, la duelul dintre Aduriz si Rakitskiy.

Și elevii lui Mircea Lucescu au solicitat lovitură de la 11 minute după o oră de joc, când șutul lui Teixeira a nimerit cotul lui Laporte. Șahtior a avut și un gol anulat, în repriza a doua, pe motiv de ofsaid, decizia asistentului fiind una corectă. Douglas Costa a semnat apoi ultima șansă importantă de gol a unui meci în care nimeni nu a riscat prea mult. Șase brazilieni a avut în echipa de start "Il Luce", care a mai introdus alți doi pe parcursul meciului.

Șahtior rămâne astfel cu un singur gol primit în acest sezon, în 9 meciuri oficiale, în timp ce Athletic își păstrează invincibiltatea pe teren propriu în grupele UEFA Champions League. În celălalt meci al grupei, FC Porto a învins-o cu 6-0 pe BATE Borisov (DETALII).

Bilbao (4-2-3-1): Iraizoz - De Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Mikel Rico - Munianin (75 Aketxe), Benat (64 Susaeta), Ibai - Aduriz (77 G. Fernandez). Antrenor: Ernesto Valverde

Șahtior (4-2-3-1): Pyatov - Srna, Kucher, Rakitskiy, Marcio Azevedo - Fernando (73 Fred), Stepanenko - Douglas Costa, Alex Teixeira, Taison (80 Marlos) - Luiz Adriano (89 Gladkiy). Antrenor: Mircea Lucescu

Mai jos rezumatul VIDEO al partidei: 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑